> Uw account

U moet zich registreren voordat u met de oefeningen kan starten. Dit geeft ons de mogelijkheid om uw oefeningen te volgen, u goede raad te geven en te helpen om uw prestaties te verbeteren. Bovendien garandeert het de vertrouwelijkheid van uw persoonlijke informatie.

Let op: Bent u reeds geregistreerd op de website www.plusmagazine.be dan gelden uw gebruikersnaam en wachtwoord ook op deze website. U kunt dan meteen inloggen zonder u eerst opnieuw te registreren.

Waarom wordt er rekening gehouden met uw leeftijd, uw geslacht en uw sociale en onderwijsniveau? Bepaalde verschillen in de prestaties kunnen beïnvloed worden door het geslacht. Zo merken we dat vrouwen een beter geheugen hebben voor de genealogie van de familie, terwijl mannen een reisroute beter onthouden. Het sociale en het onderwijsniveau kunnen betere resultaten voor sterk cultuurgebonden oefeningen verklaren. Ten slotte nemen het concentratievermogen en de reactiesnelheid vaak af met het ouder worden. Vergeet echter niet dat onze oefeningen een speels karakter hebben en uw antwoorden nooit gebruikt zouden kunnen worden om een ziekte op te sporen.

Nadat u bent ingelogd, kunt u met de oefeningen beginnen.
Ze worden op verschillende manieren aangeboden: als een volledige lijst, ingedeeld in categorieën of volgens de aanbevelingen van de software. Nadat u een oefening hebt gekozen, kunt u een gemakkelijke of een moeilijkere variant selecteren. U kunt dat op eigen houtje doen of u door de software laten adviseren.