> Uw Coach

De supervisor van HAPPYneuron biedt u het volgende aan:

Uw persoonlijke prestatieniveau

Geen twee breinen zijn dezelfde, net zoals geen twee mensen dat zijn. Het is dan ook belangrijk dat u uw eigen sterke en zwakke punten kent, de domeinen waarin u goed presteert en degene waar u harder aan moet werken. Daarom geven wij u de kans om uw eigen prestaties te vergelijken met die van andere mensen met dezelfde leeftijd, hetzelfde geslacht en onderwijsniveau. Op die manier krijgt u een idee van de functies die u kunt verbeteren en van de functies waarin u zo sterk bent dat u de oefeningen als een spelletje kunt doen. Ontspannen is even noodzakelijk als presteren!

Praktische begeleiding - oefensessie op maat

We hebben allemaal de neiging om situaties op te zoeken waarin we kunnen uitblinken. Snel en gemakkelijk succes hebben is prettig en positief. We voelen ons vaak productief en efficiënt wanneer we een taak verrichten waar we goed in zijn.

Wanneer u een oefensessie begint, is uw motivatie het grootst. Maar na enkele weken oefenen komt er een dag waarop u geen zin meer hebt. U slaat een sessie over, en nog een, en uiteindelijk houdt u er helemaal mee op voor de training voltooid is.

Om u te helpen het programma af te werken en er concrete vruchten van te plukken, hebben wij een systeem ontwikkeld waarmee u een persoonlijke training kunt aanvragen.

Tijdens het aanmaken van uw account bepaalt u uw oefenritme: de frequentie, de duur en de benadering van uw training. Als u het wenst, kan de supervisor u zelfs een uitnodiging voor de volgende sessie mailen.

Om de training efficiënt en boeiend te maken, raadt ons team aan dat u twee tot drie keer per week maximaal 30 minuten tot 1 uur oefent. En als u onze oefeningen niet meer kunt missen, is het beter om vaker in plaats van langer te trainen...

Wij weten dat het aanleren van nieuwe vaardigheden en het oefenen van de cognitieve functies helpen om een goede mentale conditie te behouden. Door verschillende disciplines te beoefenen of disciplines te combineren, ontstaan er nieuwe hersenverbindingen en wordt de cognitieve reserve groter. Daarom bevelen wij in de ‘optimale vooruitgang’ een selectie aan die het brein en alle cognitieve functies oefent: het geheugen, de aandacht, de redenering, de logica, de concentratie, de taal en het ruimtelijk inzicht. Het programma houdt rekening met uw prestaties in het verleden en met uw sterke en zwakke punten. Waarschijnlijk zult u bepaalde oefeningen moeilijk vinden en andere gemakkelijk, hoewel de opties en de vaardigheden evenwichtig gekozen zijn. De software leidt u door een reeks oefeningen op maat.

U kunt telkens een keuze maken uit acht verschillende oefenprogramma’s en de duur van de sessie kiezen.
Deze programma’s zijn:

  • Mijn zwakke punten
  • Minst uitgevoerde oefeningen
  • Vergeten oefeningen
  • Geheugen (spel weglaten)
  • Aandacht
  • Taal (spel weglaten)
  • Logica (spel weglaten)
  • Ruimtelijk inzicht

Al u dat wilt, kunt u natuurlijk altijd onze raad negeren en oefeningen blijven kiezen waarin u snel succes boekt.

De supervisor past zich aan uw vooruitgang aan


Voortdurend nieuwe uitdagingen zoeken is een goede manier om vooruit te gaan. Terwijl u uw vaardigheden ontwikkelt, zal de supervisor zich automatisch aan uw vorderingen aanpassen en de uitdagingen telkens moeilijker maken. Snel en gemakkelijk scoren is altijd prettig, maar om nieuwe zenuwnetwerken te ontwikkelen en de levendigheid van uw geest te verbeteren, moet u het zichzelf moeilijk maken en de lat altijd een beetje hoger leggen.

U herkent onze aanbevelingen aan een geel sterretje bij het begin van een nieuwe oefening. Het sterretje geeft de moeilijkheidsgraad aan waartoe u in staat bent, volgens onze wetenschappelijke analyse van uw resultaten in het verleden.